Μάρα Παπαθανασίου & Παναγιώτα Πολυχρόνη-Giannino

panos agrios

Μάρα Παπαθανασίου & Παναγιώτα Πολυχρόνη-Giannino

Comments Closed 5 Views

Η Μάρα Παπαθανασίου είναι Ασκούσα το Σιάτσου, και Πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου (ΕΛ.Ε.ΣΙ.) 

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ και στο ΕΜΠ, ακολούθησε για χρόνια  προσωπική ψυχοθεραπεία με τη Συστημική προσέγγιση, και είναι δασκάλα Γιόγκα (μέθοδος Hatha-Yoga- Bien Tempere, Εύα Ρούσπωλ).  Παρακολουθεί εκπαίδευση στο Process Work (Δουλειά με Προσανατολισμό στη Διεργασία).

Είναι μητέρα 2 παιδιών και εργάζεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Απόφοιτη της 3ετούς επαγγελματικής εκπαίδευσης  στο Ζεν Σιάτσου στη σχολή Natural Health Science στην Αθήνα με δασκάλα την Ane Grimseth (2010). 

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε με καταξιωμένους δασκάλους του Σιάτσου παίρνοντας από τον καθένα ψήγματα πληροφοριών για την προσωπική πορεία της στο φως, αλλά και την τεχνική του Σιάτσου.(Clifford Andrews, Μαριάννα Λαζανά, Pauline Sasaki, Master Ohashi, Nick Pole, Carola Beresford-Cooke, Gabriella Poli, Diego Sanchez, Tamsin Grainger).

Έχει κάνει εποπτεία ανά περιόδους με τον Clifford Andrews και την Μαριάννα Λαζανά., και στηρίζει μέσω εποπτείας  Ασκούντες το Σιάτσου. Έχει διατελέσει Ταμίας της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου στη μεταβατική φάση του σωματείου 2013-2014.

Το “Shiatsu World”, σύμπραξη με τηv Παναγιώτα Πολυχρόνη-Giannino, απαντάει στην ανάγκη   για Υποστήριξη όσων ασκούν το Σιάτσου καθώς και στη διάδοση του Σιάτσου στο ευρύ κοινό.

Σε αυτό το εργαστήριο θα δείτε ζωντανά πώς εξελίσσεται μια συνεδρία Σιάτσου μέσα από το ρόλο του παρατηρητή και πως η αλληλεπίδραση με το πεδίο της συνύπαρξης των ανθρώπων διαμορφώνει το αποτέλεσμα της συνεδρίας για όλους. 

Share