Παναγιώτα Πολυχρόνη-Giannino

panos agrios

Παναγιώτα Πολυχρόνη-Giannino

Comments Closed 5 Views

Η Παναγιώτα Πολυχρόνη-Giannino είναι Ασκούσα το Sei-ki και το Shiatsu, Πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου (ΕΛ.Ε.ΣΙ.) και του UK Shiatsu Society. Έχει εργαστεί ως εθελόντρια σε κλινικές Πόνου και  διεξάγει σεμινάρια και ομιλίες.  Διετέλεσε Πρόεδρος και Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου και εκπρόσωπός της στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σιάτσου.

Είναι δημιουργός του ki SYNERGY.

Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) καθώς και στο Process Work, έχει BA στην Ψυχολογία (Deree College) και το ενδιαφέρον της για τη διερεύνηση της ζωής την οδήγησε στην πρακτική του Zen.

 

Η βιωματική εμπειρία του σώματος που προσφέρει το Sei-ki μέσα από το άγγιγμα γίνεται ο φάρος για την επιστροφή στον αυθεντικό εαυτό αποβάλλοντας ό,τι είναι ξένο και περιττό. Έτσι, ο άνθρωπος ζει τη ζωή του με γαλήνη κατανοώντας την πραγματική φύση των πραγμάτων.     Σε αυτό το εργαστήρι θα πάρουμε μια γεύση της βιωματικής δουλειάς που γίνεται με το  Sei-ki.      Δημοφιλείς φράσεις του Kishi:  «Μέσα στο αεροπλάνο βλέπουμε τον καταγάλανο ουρανό να βρίσκεται πάνω από τα σύννεφα και τον ήλιο να λάμπει ακόμη και τις πιο κρύες και βροχερές μέρες.

Η ζωή και η προσωπικότητα του ανθρώπου καθρεφτίζονται στην Αναπνοή.» 

Share